einde oogst
Door: Laagkeet
Blijf op de hoogte en volg Mark
06 November 2009 | Australië, Sydney
De oogst is hier voorbij. Door het goede weer is het allemaal wat vlotter verlopen dan gedacht. Dus daar sta je dan zonder werk. Daarom gaan we (Frank, Marcel & Marcel en ik) binnenkort met de auto naar het zuiden. Daar moet de oogst nog namelijk beginnen en hopen we dus nog werk te vinden voor een paar uitstekende! combine en trekker chauffeurs.
Het is hier nu eindelijk een beetje bewolkt met temperaturen rond de 30 graden.
Begin van deze week was het namelijk nog rond de 40 graden en daar sta je dan met je schopje en vegertje het gemorste graan rond de silos op de ruimen.... Gelukkig wisten de koude goud gele rakkers ons elke avond weer behaaglijk doen voelen.
Jullie horen wel weer van me zodra we weer wat werk hebben gevonden. Nu nog ff genieten van de vrije dagen.
groeten Laagkeet
ps. verhalen van de andere jongens zijn te vinden op:
marcelykema.waarbenjij.nu
marcelkoornneef.waarbenjij.nu
rikenmichiel.waarbenjij.nu
06 November 2009 - 10:41
Sebom:
Jeuw laagkeet,
het arbeiders etos van jou heeft er natuurlijk voor gezorgd dat je nu al zonder werk zit. Hoop dat je nog iets kunt vinden om de komende weken door te komen. Eind januari kom ik hoogst persoonlijk even polshoogte nemen over de stand van zaken en de arbeid die jij verricht hebt.
Wees gewaarschuwd!
Geniet van je vrije dagen en tot snel!
Groet Roy
ps. ik mis je al wel een beetje ;-) -
06 November 2009 - 10:58
Bas:
zoals roy ook al zei, ze hadden niet zon hard werkende Nederlander ingecalculeerd ;)
super mooie filmpjes laagkeet! kan je mooi zien wat je allemaal in zon combine uitvreet :) misschien voor de volgende x een xbox in je combine?
xxx
bas
ps. ik mis je ook al wel een beetje ;) -
06 November 2009 - 13:56
Kleurplaat:
Laaagiee!!
Super mooie filmpjes! Maaruh... hou je hier wel een voldaan gevoel aan over?? ;) Ik mis de pittjes! Succes met het volgende project! xxx -
06 November 2009 - 18:20
Sultan:
MARKIIEEEEE
Leuke filmpjes idd! Maar hoe voel je je? Hoeveel broden worden er gebakken uit zo'n karregie met wheat?
We hebben je gemist met rondje call of duty
Piece Kak, Respect!
@kleurplaat
Pittjes zijn uit, Grolsch beugel is mode!
07 November 2009 - 12:36
Annelies:
ha die Markie. Eindelijk weer eens een berichtje. Met de nadruk op je. Het mag van mij wel iets langer. :) Leuk, dat je nu wat meer foto's hebt en vooral de video's. Ga je nog wat bekijken in deze vrije tijd?
Dikke kus!! Annelies -
07 November 2009 - 13:20
Gerard:
He Mark
Mooie video zeg, nu krijg ik een geod beeld waar je mee bezig bent, in die mooie New Holland combines. De oogst is dus voorspoedig gegaan, was de opbrengst nar wens? niet teveel droogte gehad?
In de schuur zag ik ook nog eenvleigtuigje, was het een ultra light?
Veel succes met het vinden van verder werk!!
Groet Gerard -
07 November 2009 - 18:18
Arjan:
Hi Laagkeet,
Super die filmpjes! Wordt je niet ontzettend lui omdat je 12 uur niets doet?!? Valln de oogjes niet af en toe dicht? Succes met werk zoeken, en anders genietse van de omgeving.
Cheers mate! -
08 November 2009 - 11:28
Dennis P:
Hey Markie,
Leuke en interessante filmpjes. Ik weet nu in ieder geval hoe de combine eruit ziet. Wauw je engels is wel verbeterd, je bent bijna al een native australian :). Leuk om te lezen dat je erg vermaakt. Ach en ik sluit me ook bij de andere reacties aan; ik mis je ook wel een beetje.
Veel plezier nog met reizen en werkzoeken daar.
Latorz,
den -
09 November 2009 - 19:09
Elboo:
Geweldige filmpjes hoor, nu moet ik toch even een quote van mn pa noteren: "moet je nagaan, vroeger hadden wij hem hier achter het huis en kon hij nog niet eens met een windbuks overweg, en nou rijdt hij in die machines".
:D joo hè Laagkeet -
09 November 2009 - 23:04
Chubby:
wat een mega skelters zijn dat dan?!?! FUCKING MAMMOETS!! ziet er allemaal zéér goed uit, maar de machines werken iets té goed dus? --> werk al op... leuke filmpjes!! hee succes met het zoeken naar een job! kusje. -
10 November 2009 - 09:12
Monique:
Heej!!
Leuk je gisteren even 'gesproken' te hebben... Al een nieuwe job gevonden in het Zuiden? Hope so, succes!!
Dikke kus -
15 December 2009 - 20:11
Elise:
nou mark, nog 3 dagen en dan kun je eindelijk mien zussie in je armen sluiten.
heel veel plezier met haar he?